Följ oss i våra sociala kanaler 👋

I våra sociala kanaler får du tips, nyheter, driftinformation, erbjudanden och mycket mer. Följ med bakom kulisserna från verksamheten, få en inblick i vår vardag, titta in och säg hej.

Facebook

På Facebook delar vi information, tips och uppdateringar till dig som bor i Staffanstorp. Här får du snabbt reda på driftinformation vid till exempel strömavbrott. Du är varmt välkommen att ställa frågor till oss i kommentarsfältet eller bara titta in för att säga hej. På Facebook har vi samlat alla bolag på en sida.

Följ oss på Facebook

LinkedIn

På Linkedin kan du hålla dig uppdaterad om senaste nytt från alla bolag. Är du nyfiken på våra medarbetare och vad vi gör på jobbet, är det här kanalen för dig.

Följ Staffanstorps Centrum på LinkedIn
Följ Staffanstorps Fibernät AB på LinkedIn
Följ Staffanstorps Energi AB på LinkedIn
Följ Staffanstorps Kommunfastigheter AB på LinkedIn

[Staffanstorps Energi] Pågående och kommande grävarbeten – September 2024

Vi håller just nu på med en omfattande upprustning av kabelnätet i Staffanstorp. Ett arbete som har märkts hela sommaren och som fortfarande märks runt om på gatorna i form av av grävarbeten, kabeldragning och asfaltering. Det kan påverka hur du tar dig runt i byn och det kan påverka dig i form av planerade och akuta strömavbrott.

Så här långt har vi kommit september 2024  

HUR LÄNGE PÅGÅR ARBETET?
Arbetet kommer att pågå hela 2024.

VARFÖR BLIR DET STRÖMAVBROTT?
Planerade strömavbrott sker när vi utför ett sådant arbete som kräver att strömmen kopplas från. Akuta strömavbrott är när ett oplanerat strömavbrott inträffar. En bakomliggande orsak till fler akuta strömavbrott det senaste året kan vara det omfattande arbete som utförs i nätet. Arbete i nätet kräver fler omkopplingar i nätet. Fler omkopplingar innebär i sin tur att nätet tvingas fungera i ett onaturligt läge. Det ger periodvis ett mer skört nät och därför viss ökad risk till akuta avbrott. När vi har förstärkt färdigt ska vi ha ett starkt nät, i flera olika kopplingslägen.

HUR FÅR JAG INFORMATION OM STRÖMAVBROTT?
Information om akuta och planerade strömavbrott hittar du på vår avbrottskarta. Vid planerade strömavbrott, meddelar vi berörda via brev eller sms. Får du ingen information av oss, kontakta oss, så hjälper vi dig.

Tel. 046-280 43 00
Telefontid: 9-12

E-post: staffanstorpsenergi@staffanstorp.se

📣 Avvikande öppettider på Kometen fredagen den 6 september

Fredagen den 6 september är receptionen obemannad från kl. 12.00. Ska du besöka någon på Kometen efter den tiden, vänligen kontakta vederbörande på telefon när du är på plats.

KONTAKT:
Kundtjänst/växel: 046-280 43 00
E-post: info@staffanstorpscentrum.se

VID AKUT BEHOV:
Fastighetsjour: 040-93 12 70
Jour vid strömavbrott: 046-25 95 15

Vi finns på plats som vanligt måndagen den 9 september kl. 8.

Staffanstorps Centrum AB 2024