Välkommen till Staffanstorps Fibernät AB – Staffanstorps öppna stadsnät

Staffanstorps Fibernät AB är en del av Staffanstorps Centrum AB. Vi utvecklar och förvaltar Staffanstorps stadsnät. Glöm långsamma uppkopplingar, hackande nätanslutningar och begränsningar i nedladdningar. Med fiber framtidssäkrar du din fastighet och förenklar din vardag.

Beställ fiber här

Vi erbjuder dig en lösning med ett öppet stadsnät där du väljer tjänsteleverantör. Det kraftfulla fibernätet har nästintill obegränsad kapacitet. Den ger dig tillgång till alla tjänster du kan behöva – bredband, telefoni, tv och allt annat som kan nås via nätet.

Vad är fiber? Det förklarar vi här:

Staffanstorps Fibernät AB har blivit tilldelade bredbandsstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Kommunen tilldelas stödet för att kunna genomföra byggnationen av vårt pågående landsbygdsprojekt med fiberanslutningar till de boende i delområden Mölleberga, Kabbarp-Uppåkra och Bjällerup.

Stödet möjliggör att Staffanstorps kommun kan ge dig tillgång till likvärdigt höghastighetsinternet och vårt öppna stadsnät oavsett var i Staffanstorps kommun du bor.

Ta reda på mer om landsbygdsprojekt här.

 

Så här ansluter du din fastighet till Staffanstorps fibernät

Ansluta villa i tätorterna Staffanstorp och Hjärup: Pris: 25 000 kronor inklusive moms. Priset...

Frågor och svar om fibernät

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om fiber. Hittar du inte svaret på det du...

Landsbygdsprojekt

  Landsbygdsprojekt (Mölleberga, Bjällerup, Kabbarp/Uppåkra) Nu pågår vårt...

Staffanstorps Centrum AB 2023