Välkommen till Staffanstorps Fibernät AB – Staffanstorps öppna stadsnät

Glöm långsamma uppkopplingar, hackande nätanslutningar och begränsningar i nedladdningar. Med fiber framtidssäkrar du din fastighet och förenklar din vardag. Staffanstorps Fibernät AB är en del av Staffanstorps Centrum AB. Vi utvecklar och förvaltar Staffanstorps stadsnät.

Erbjudande – 12 månader gratis 500/500 internettjänst
 
Vi erbjuder dig en lösning med ett öppet stadsnät där du väljer bredbandsleverantör. Det kraftfulla fibernätet har nästintill obegränsad kapacitet. Den ger dig tillgång till alla tjänster du kan behöva – bredband, telefoni, tv och allt annat som kan nås via nätet.

Vad är fiber? Det förklarar vi här:
Fiber på landsbygden

Staffanstorps Fibernät AB har blivit tilldelade bredbandsstöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Syftet med stödet är att kunna genomföra byggnationen av vårt pågående landsbygdsprojekt med fiberanslutningar till de boende i delområdena Mölleberga, Kabbarp-Uppåkra och Bjällerup.

Stödet möjliggör att Staffanstorps kommun kan ge dig tillgång till likvärdigt höghastighetsinternet och vårt öppna stadsnät oavsett var i Staffanstorps kommun du bor.

Ta reda på mer om landsbygdsprojektet här

Så här ansluter du din fastighet till Staffanstorps fibernät

Ansluta villa i tätorterna Staffanstorp och Hjärup: Pris: 25 000 kronor inklusive moms. Priset...

Frågor och svar om fiber och fibernät

Hittar du inte svaret på din fråga, kontakta oss på: E-post: info@staffanstorpsfibernat.se...

Landsbygdsprojekt

  Landsbygdsprojekt (Mölleberga, Bjällerup, Kabbarp/Uppåkra) Nu pågår vårt...

Staffanstorps Centrum AB 2024