Ansluta till Staffanstorps fibernät

Hur ansluter jag min fastighet till Staffanstorp fibernät?

Äger Du en fastighet som Du vill ansluta till fibernätet såsom en villa i tätorterna Staffanstorp och Hjärup i ett område där vi tidigare anslutit fastigheter är priset för en anslutning 24 250 SEK inklusive moms för en så kallad full installation där vi gör allt. Vill Du själv gräva på tomten och ombesörja håltagning på fasad är vårt anslutningspris 21 250 SEK inklusive moms. Du beställer genom att fylla i vårt formulär -> Beställning fiberanslutning och vi skickar Dig ett avtal som Du signerar. Leverans av anslutning i tätort sker i regel inom ca 3 månader efter avtal tecknats.

Har Du en fastighet på landsbygden och vill ansluta till oss pågår just nu ett landsbygdsprojekt med stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling fram till juni 2022. Beroende på vart Din fastighet är belägen på landsbygden kan leveranstiden variera inom projekttiden. Priset för en anslutning inom projekt är 25 000 SEK inkl moms för en full installation och 23 000 SEK för anslutning där Du själv gräver på Din tomt och ombesörjer håltagning på fasad. Har Du önskemål om att även ansluta sidobyggnader behöver vi föra en dialog om dessa innan vi kan presentera en prisbild som inkluderar även dessa. Beställer anslutning gör Du genom att fylla i vårt formulär-> Beställning fiberanslutning och vill du veta mer det vill säga göra en intresseanmälan gör Du det här-> Intresseanmälan fiberanslutning

Är Du fastighetsägare till en flerbostadshus lämnar Du en intresseanmälan -> Intresseanmälan fiberanslutning och vi återkommer efter dialog med ett kostnadsförslag. Ett kostnadsexempel kan vara en anslutningsavgift med ett tillägg per lägenhet och prissättningen kan bero på hur vi överlämnar en anslutning i respektive lägenhet. Här krävs en dialog mellan Dig som fastighetsägare och oss och därför kan vi inte presentera en generell prissättning här.

Är Du företagare och önskar ansluta fastigheten Du bedriver Din verksamhet i lämnar Du en intresseanmälan -> Intresseanmälan fiberanslutning och vi tar upp en dialog kring vilken typ av anslutnings Du vill ha. Riktpris för anslutning av företag är mellan 25 000-50 000 SEK exklusive moms beroende på vilken typ av anslutning som efterfrågas. Viktigt är också att påpeka att det är fastighetsägaren som kan beställa anslutning vilket innebär att om Du hyr lokalen för Din verksamhet bör fastighetsägaren vidtalas.

Har Du frågor eller vill veta mer kan Du även kontakta oss via info@staffanstorpsfibernat.se

Ansluta till Staffanstorps fibernät

Hur ansluter jag min fastighet till Staffanstorp fibernät? Äger Du en fastighet som Du vill...

Frågor och svar om fibernät

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om fiber. Hittar du inte svaret på det du...

Första fiberanslutningen levererad i Landsbygdsprojektet

Staffanstorps Fibernät anslöt och tände upp första fastigheten i Stora Mölleberga före...

Staffanstorps Centrum AB 2020