För oss på Staffanstorps Energi är säkerhet och teknisk utveckling utgångspunkten för allt arbete.

Välkommen till Staffanstorps Energi

Staffanstorps Energi AB är ett elnätsbolag som distribuerar el i ett nätområde som täcker stora delar av den skånska kommunen Staffanstorp med förgreningar i Lund och Svedala.

För oss står säkerhet i fokus. Det innebär att vi hela tiden arbetar för att hitta nya lösningar som både ger säkrare arbetsmiljö och som gör att våra kunder alltid ska kunna förvänta sig hög leveranssäkerhet.

Sedan 2010 är vi ett helägt kommunalt bolag som ingår i koncernen Staffanstorps Centrum AB. På vår sida hittar du information om oss och vår verksamhet, men också allt du behöver veta om du till exempel ska ansluta el till ditt nya hus, gräva ner en kabel eller vill ha information om våra tariffer. Dessutom har vi en sida där vi berättar om alla tekniska innovationer som vi har gjort och vilka fördelar de har för dig som kund.

Ska du göra en flyttanmälan behöver du fylla i en blankett och skicka in till oss. Blanketten och andra bra att ha blanketter hittar du under Flyttanmälan och övriga blanketter, formulär och dokument. Hör gärna av dig till oss om du saknar något eller vill veta mer.

Information om elprisstödet Viktig information till dig som elnätskund
Driftinformation

Mer information

Inga driftstörningar just nu

Driftstatus

Formulär & Dokument

På den här sidan hittar du information som kan underlätta för dig som kund. Observera att...

Tips när du ska flytta

Flytta in på ny adress När du flyttar in på ny adress måste du först kontakta oss...

Mätarbyte

Vi är igång och installerar nya, smarta mätare! Det är Sveriges riksdag som har beslutat att...

Staffanstorps Centrum AB 2020