Kometen

Kometen är ett modernt ”all-inclusive”-företagshotell på bästa läge i Staffanstorp. På tre våningar och totalt 40 arbetsplatser samlas kommunal och privat verksamhet i en härlig gemenskap. Rummen hyrs ut möblerade med skrivbord, stol och förvaring. Avtalstiden anpassas efter ditt företags behov.

När du hyr ett rum på Kometen får du:
Kontor om cirka 8 m2
Tillgång till fem konferensrum i olika storlekar
Färgskrivare/skanner
Bemannad reception
Gemensamma utrymmen inkl. takterrass
Gemensamt kök, samt tre pentryn
Gratis kaffe och kolsyrat vatten
Gratis parkering
Städning
Tio lånecyklar
Handikappanpassat
Internet (inkluderat trådlös gästaccess), 10 MBit
Dusch/bastu

Kostnad per rum
5 500 kronor/månad

Service
Som hyresgäst på Kometen har du tillgång till all den service som byggnaden erbjuder. Receptionen är bemannad mellan kl. 08.00 och 16.00 med lunch mellan 12.00-13.00. Där finns det alltid någon som kan ta emot dina gäster och visa dem rätt. I receptionen sköts även din postmottagning och postlämning och det finns en gemensam växel som kan hänvisa/eventuellt koppla samtal till hyresgästerna.

Byggt med miljön i fokus
Redan från byggstart har miljön varit en utgångspunkt och vi har lagt stor vikt vid att hitta energisparande lösningar. Bland annat dämpas solvärmen med utvalda glas och vertikala solskärmar på östra och västra fasaden, vilket minskar fastighetens kylbehov. Stor vikt har även lagts vid ljus och luft, vilket ger ett behagligt och inspirerande inomhusklimat. Byggnaden har ett invändigt atrium med genomgående transparenta glasväggar som ska inspirera till öppenhet, komfort och kommunikation.

Vill du hyra ett rum på Kometen? Kontakta oss:

Tel. 046-280 43 00
Telefontid: 9-12

E-post: info@kommunfast.se

Staffanstorps Centrum AB 2024